Would you like to use Videezy in English?

View in different language

iStock Promocode

*BIJGEWERKT op 1 december 2021*: Als u op zoek bent naar een holly jolly-deal voor stockvideo's, onze vrienden bij iStockphoto hebben deze exclusieve promotiecode voor u uitgebreid zodat u deze feestdagen kunt genieten!

Voor een beperkte tijd kunnen Videezy-fans 15% besparen op elk iStock videotegoedpakket! Het beste van deze deal is dat er geen minimum aankoopbedrag vereist is.

Haast je! Deze exclusieve promotiecode verloopt binnenkort, dus profiteer ervan voordat hij op is!

iStock-promotiecode! - Bespaar 15% op elk tegoedpakket of abonnement - iStock Promocode


Het vinden van een goede iStock-promotiecode kan vaak een uitdaging zijn. Dankzij onze vrienden bij iStock hebben ze ons toegang kunnen bieden tot hun enorme bibliotheek met betaalbare afbeeldingen en hebben we een aantal ongelooflijke kortingsbonnen gekregen die nog meer besparingen opleveren bij het afrekenen. Het gebruik van een iStock-promotiecode kan u helpen kosten te besparen en tegelijkertijd meer afbeeldingen en foto's te krijgen voor het geld dat u beschikbaar hebt om in uw project te investeren.

Wat is iStock?

iStock is een toonaangevende leverancier van royalty-vrije stockfoto's, vector-illustraties, stock footage en audio voor print- en webgebruik. Met deze iStock-promotiecodes is het mogelijk om te besparen op de totale investering die je moet doen om te kunnen beginnen met het downloaden en gebruiken van de foto's of afbeeldingen die je zoekt. Ze bieden royalty-vrije foto's en afbeeldingen die kunnen worden gekocht met kredietpunten of echt geld, zonder dat je hoeft te betalen voor verdere gebruiksrechten, afhankelijk van je plannen. Je kunt ook uitgebreide licenties voor afbeeldingen kopen, afhankelijk van hoe je de afbeeldingen wilt gebruiken en het distributieniveau dat je in gedachten hebt. iStock biedt ook foto's en afbeeldingen die kunnen worden gebruikt in redactionele publicaties, waaronder kranten, tijdschriften en online communities, die betrekking hebben op gebeurtenissen uit het echte leven, beroemdheden en zelfs politieke figuren.

Wie kan iStock gebruiken?

Of je nu werkt als freelance blogger of ontwerper of als je verantwoordelijk bent voor het ontwerpen van een project voor een bedrijf waar je voor werkt, iStockphoto heeft een plan of oplossing voor je ongeacht het aantal afbeeldingen en afbeeldingen dat je moet downloaden. Het gebruik van iStock kan af en toe of met tussenpozen worden gedaan, aangezien het mogelijk is om afbeeldingen en foto's op projectbasis te kopen in plaats van via maandelijkse abonnementskosten. Het gebruik van iStock kan helpen bij het voltooien van een schoolproject, een websiteontwerp of zelfs een nieuwsartikel dat je online publiceert en dat foto's van echte mensen en gebeurtenissen vereist die recentelijk hebben plaatsgevonden.


Hoe deze iStock-promotiecode te gebruiken

Je moet krediet kopen om te profiteren van de couponcodes op iStockphoto.com. Met kredietpunten kun je grotere hoeveelheden inkopen en de totale kosten per download verlagen. Zodra je je gewenste kredietpakket hebt geselecteerd, vind je het vak met de promotiecode onderaan de afrekenpagina. Voer je kortingscode in het veld in en klik op "Volgende" om je besparingen te bekijken.


Deel de besparingen!

We hopen dat je deze pagina nuttig vindt en we zullen ons best doen om deze up-to-date te houden met de meest recente codes die we kunnen vinden. Deel deze pagina alsjeblieft met je vrienden, zodat zij ook geld kunnen besparen! Laat hieronder een reactie achter om ons te laten weten hoeveel je hebt bespaard.Dit bericht bevat gelieerde links, wat betekent dat we een kleine commissie maken als u via een van onze links koopt. Bedankt voor je ondersteuning!